vågen står stilla

Vill inte ha semester. Vågen står stilla på -6.2 kg.
Har noga tänkt igenom vad det är för skillnad på jobbdag/hemmadag.. det enda är att när jag jobbar äter vi vid kl5 ungefär o när jag inte jobbar mellan kl6-o halv 8.
Kan middagstiden spela så stor roll?  Eller äter jag för lite fett och för mycket protein kanske?
Usch villken humörsänkande morgon :(

Kommentarer
Postat av: joly

Kan inte tänka mig att tiderna skulle spela nån roll. Jag äter på olika tider från vecka till vecka eftersom jag jobbar skift.



Platåer kommer man till med jämna mellanrum, själv har jag ju stått still i flera månader nu. :P Tyvärr är det nog bara att acceptera å fortsätta tills kroppen känner att det är dax att börja släppa ifrån sig lite igen.



Prova att lägga till mer fett om du tror att du äter för lite. Ett tips är kokosfett i teet/ kaffet, det brukar jag ha i för att få upp fettintaget. Är inte så äckligt som det låter. ;) Undvik silverpaketen från affären bara, jag beställer mitt på nätet (använder Cocosa. Det är dyrt, men det finns billigare märken oxå).



Ett annat tips man brukar höra är att dra ner på intaget av mejeriprodukter. Dom innehåller faktiskt en hel del kolhydrater, så där kan man nog spara in en hel del.



Å så vill jag slutligen tipsa om http://kolhydrater.ifokus.se/ . Där finns svaren på det mesta. :) Hänger där själv en hel del. ;)



Detta blev visst världens längsta kommentar! :D

2011-06-22 @ 00:59:07
URL: http://joly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0